Csaba levele

Kedves Laci Bácsi!

Tavaly decemberben szántam rá magam, hogy megszerezzem a vezetői engedélyem. Mivel legtöbb barátom az Ungvári autósiskolánál szerzett jogosítvány, evidens volt, hogy én is ide jelentkezem.

Az online kresz tanfolyamnak hála néhány nap alatt felkészültem a kresz vizsgára, a próbavizsgákon való gyakorlás segítségével pedig magabiztosan átmentem az első vizsgán.

Az első vezetés óráktól kicsit tartottam, de Laci Bácsi világosan és türelmesen megtanított mindent, ami a biztonságos közlekedéshez szükséges. Mindegyik órát élveztem, a járműkezelés és közeledési tudnivalók mellett a forgalmi szokásokról, morálról, emberekről, életről is tanított. Tanácsaira azóta is jó szívvel gondolok vissza, és megfogadom mindet. Háláson gondolok vissza az óráimra.

Laci bácsi rugalmasságának köszönhetően heti több alkalommal is tudtam vezetni, így munkahely és egyetem mellett is hamar fel tudtam készülni, március elején pedig sikeres forgalmi vizsgát tettem.

Ha újra kellene kezdenem, biztosan ismét az Ungvári Autósiskolát választanám.
Csaba

Sándor Levele

Nagyon örülök annak, hogy az Ungvári Autósiskolában tanulhattam. A kresszórák mindig nagyon jó hangulatban teltek, sokat nevettünk és annál is többet okosodtunk.
Nagy élmény volt számomra a vezetés, amely közben, ha elrontottam valamit akkor az oktatóm elmagyarázta, ha szügséges volt többször is, hogy mit hogyan kellett volna csinálnom és addig gyakoroltuk amíg az nem sikerült.
A különbféle parkolási formációkat rajzal imitálta, majd megmutatta többször is.
Összességében én élveztem az ott eltöltött időt és nagyon megvoltam elégedve az oktatókkal.
Sándor

Szia Laci!

Szeretném megosztani a véleményem az iskolával kapcsolatban. Áprilisban keztem a B. kategóriás jogosítvány megszerzésére irányuló tanfolyamot az Ungvári autós iskolában. Nagyszerű oktatókkal találkoztam mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás folyamán. Remek csapatot irányít és felügyel: Ungvári László. Mindenben segítségünkre voltak, az egész osztály bátran fordulhatott hozzájuk ha arra volt szükség. Érthetően, türelmesen oktatot elméletben: Kókai Mihály és Ungvári László. Jó hangulatban teltek az órák. A gyakorlati oktatás is sikeresen el lett végezve köszönhetően: Kerekes László türelmes és rátermett oktatásának. Nekik köszönhetően minden vizsgám elsőre sikerült. Bátran ajánlom minden jövőbeli jogosítvány szerző figyelmébe az Ungvári autósiskolát! Remek oktatók, jól tanulható órák, családias hangulat.

További sok sikert és tanulót kívánva, tisztelettel: Márton Tivadar!

Kedves Laci bácsi!

„Sajnálatos módon a jogosítványom megszerzését egy másik autósiskolánál kezdtem el, szerencsémre azonban a második oktatómat már az iskolavezető személyében tisztelhettem.
Míg az előző oktatóm figyelmetlenségével és nemtörődömségével kedvemet vette a vezetéstől, addig az Ungvári autósiskolánál csak jómodorral, kedvességgel, humorral és figyelemmel találkoztam, melynek együttese nem csak a kedvemet hozta vissza, de rövid időn belül sikeres forgalmi vizsgához is vezetett!
Mindenkinek ajnálom az autósiskolát, ugyanis míg sokan csak a vizsgákra akarnak felkészíteni, Ők arról is meggyőződnek, hogy a tanuló valóban birtokában legyen azoknak a képességeknek, amik a balesetmentes közlekedéshez szükségesek.”

További szép hétvégét,
Orsi

Jó Napot Kívánok Lacibácsi!

Nagyon meg vagyok elégedve önökkel, nagyszerűek az oktatások magas szakmai tapasztalattal rendelkező oktatók, családias légkör, csoport. Árban is a legjobbat nyújtják. Az oktatások rendszeresen a kellő módon meg voltak tartva. A megfelelően megígért vizsgautasítások szerint haladnak. Az oktatók türelmesek, segítőkészek, bármilyen gond esetén alkalmazkodni tudnak a tanuló elvárásaihoz. Én csak ajánlani tudom önöket, nagyon elégetett vagyok az oktatási rendszerükkel!

Üdvüzlettel: Török Sándor

Melinda írta
Melinda írta
Üzenet
Egy Üzenet

Fanni írta:

A kreszt néhány barátnőmmel nyáron kezdtük el az Ungvári Autósiskolánál. Kókai Misi bácsi mindig gondoskodott róla, hogy jó hangulatban teljenek az órák. A gyakorlati oktatóm Ungvári Laci volt, akinek csodálom végtelen türelmét és kedvességét, amivel a nehézségeken átsegített. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy itt szerezze meg a jogsiját!

Molnár Fanni

Erika írta a vendégkönyvbe:

Tanév közben jártam KRESZ tanfolyamra hétvégenként és nagyon fárasztó volt, de az oktató segített átvészelni a nehéz pillanatokat is. 🙂 Én még most (2009. jún.) tanulok vezetni, de nagyon élvezem Ungvári Lacival az órákat. Köszönöm végtelen türelmét és rendíthetetlen kitartását!

Tóth Erika

Ramóna írta:

2003. nyarán úgy döntöttem, hogy megszerzem a jogosítványomat. Ismerőseim ajánlására döntöttem az Ungvári Autósiskola mellett.

Az elméleti oktatáson örömmel tapasztaltam, hogy a számomra érthetetlennek tűnő közlekedési ismereteket, szabályokat olyan magas felkészültséggel oktatták különböző segédanyagok és tesztlapok segítségével, hogy nemcsak megismerni, hanem megérteni is sikerült ezeket. Ezt bizonyítja, hogy társaimmal kevés hibaponttal, ill. hibapont nélkül első alkalommal sikeres vizsgát tettünk.

Ezután következett a gyakorlati oktatás, amitől nagyon féltem, de az első pár óra után megnyugodtam. Oktatóm Ungvári László volt, aki mérhetetlen türelemmel és toleranciával javította ki az általam okozott hibákat. Mindig el tudta velem hitetni, hogy önállóan vezetek, ő nem figyel, de szabálytalanság és vészhelyzet esetén időben reagált. A gyakorlati oktatásom szeptemberben az egyetemi képzéssel egy időben kezdődött, ennek ellenére nem tartott sokáig, mert az oktatóm az órarendemhez tudta igazítani az ő képzési idejét.

Tapasztalataim alapján  bárkinek, nemre és korra való tekintet nélkül merem ajánlani az Ungvári Autósiskolát, mert itt nem csak az idejét tölti el, hanem biztosan jogosítványt szerez.

Molnár Ramóna

Szofi írta a vendégkönyvbe:

Én teljesen meg voltam elégedve az Ungvári Autósiskolával, az oktatók nagyon segítőkészek és türelmesek volt. A gyakorlati órákat Ungvári Lacinál vettem, akinek ezúton is köszönöm belém vetett bizalmát és türelmét. 🙂

Lévai Szofi

Csabi írta a vendégkönyvbe:

Diákként a hétvégi tanfolyamokra jártam,ez nagyon megfelelt az időbeosztásomnak. Az órák jó hangulatban teltek, Misi bácsi poénjai feledhetetlenek… XD A gyakorlatioktatás során Lacibá türelmes volt, hasznos tanórákat adott.Összességében az oktatás jól szervezett,korrekt, mégis laza volt.Mindent köszönök!

Hadházi Csaba
 
Ági írta:
Mikor 17 évesen jogosítványérett lettem teljesen természetes volt, hogy a sok évnyi jó ismeretség miatt Laci bácsinál fogok megtanulni vezetni. 2005 februárjában szereztem meg a jogosítványomat. Szerettem az elméleti órákra is járni, de (mint valószínű mindenkit) inkább vonzott maga a vezetés. Akkori gimisként, suli után örömmel mentem a buszmegállóba, hogy lehetőleg a megbeszélt időben ott legyek a Széchenyi utcán és elinduljunk „a következő lehetőségnél jobbra/balra”, aztán „ahol lehet parkoljunk egyet” meg „na akkor most rutinozzunk”. 🙂 Mindig nagyon jókedvűen teltek ezek az idők, azóta is eszembe jut Laci bácsi egy-egy beszólása, helyzet lereagálása. Ha hibáztam is, mindig poénosan hozta ezt a tudtomra. Segített, jó vezetési technikára tanított, ha fáradtabb voltam, akkor is türelmesen, úgy magyarázta, hogy mindez könnyebben „emészthető” legyen nekem. Igazán nagyon szerettem órákra járni. Azóta is jó szívvel ajánlom az ismerősöknek, és Laci bácsi mostanra már a családunk aprainak oktatója volt és lesz is.
 Szabó Ágnes
Én azért választottam az Ungvári Autósiskolát, mert a két nővérem is itt szerzett jogosítványt és teljesen meg voltak elégedve. Így aztán nem volt kérdés számomra, hogy hová is jelentkezzek.  A KRESZ és elsősegély oktatás is alapos felkészítést nyújtott.  Az órák minden alkalommal rendesen meg voltak tartva, nem voltak lerövidítve, vagy elhagyva. Lelkiismeretes, becsületes volt a KRESZ oktató. Ha bármit nem értettünk, szívesen elmagyarázta még egyszer.  A vezetési alkalmak alapos felkészítést nyújtottak a vizsgára.  Az oktató nem arra hajt, hogy minél több órát vegyen a diákja.  Két testvérem is pozitív véleménnyel volt az oktatás színvonaláról.Mindenkinek csak ajánlani tudom az Ungvári Autós Iskolát.
Orbán Ákos/Hajdúböszörmény

Örülünk, hogy mindannyian elégedettek voltatok velünk!

Üzenj nekünk Te is!